.:Tips?:.

Nu skall jag strax åka in till stan med mamma. Jonas fyller år på Fredag så det är dags att köpa en pressent. Shit va svårt det är att komma på vad man skall köpa till en kille. Vet ju dock vad han skall få nu men ändå. Vad brukar ni köpa för saker till era pojkvänner? Alltså, J älskar att sitta vid sin dator. Spela. Men vad ska man då köpa om det är hans största intresse? Han vill inte ha ett nytt tangentbord, ingen ny mus, och en skärm har jag fan inte råd med. Det första som dyker upp i huvudet blir kläder, kallingar, strumpor och andra sådana tråkiga saker. Jaja som sagt var så vet jag vad han skall få, inte det roligaste kanske men det är vad han önskar sig.

Skall kolla på lite roliga saker till mig själv också, nya underkläder, tjocka tröjor, scrap-saker, skall också in på 3G butiken och hämta ut ännu en ny mobil, nämligen Sony ericssons nya K770i. (Hämtade ju en förra månaden men eftersom jag har två abonemang så skall jag nu få en till, lyx) Sen får ni helt enkelt vänta och se vad jag kommer hem med, men nått kul blir det nog.

Ha en fortsatt bra dag på denna nya veckan nu tjejer!!

2 thoughts on “.:Tips?:.

 1. Åååååh vad skoj med shopping. Jag shoppade igår :)
  Kläder till ungarna och till mig själv och parfymer och smink :)

  Jag vill gärna se bilder sen :)

  Hehe ja vad man köper till killar i present… Hmm ja jag kan säga att jag har samma problem där jag me. Det som dyker upp i skallen e just kläder typ. Min älskar ju bilar men en ny sådan har jag verkligen INTE råd me och verktyg ja det har han alla han behöver liksom. Hmm nja jag vet inte ens vad jag ska köpa till min i julklapp. Inga ideer?

  ha det så fint.
  Kram kram

 2. Åh det är så svårt det där! Lennie fyller år den 11 november och jag är i lite samma dilemma som du ;)
  Så länge det är en tanke bakom blir det nog bra ska du se!
  Spännande med ny mobil :-)

  Kramis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *