Tog en “minipaus”

Inte orkat Uppa dom senaste dagarna. Helt enkelt inte haft nån ork te det alls. Nu är jag dock här igen och har fått lite av lusten tillbaka. :)

Fan, stressad som in i helvete. Peking express SKA jag kolla på nu klockan 20.00, men jag ska också ut med hundarna nu, diska ett berg av disk, duscha, koka potatis och sen göra mos med köttbullar, damsuga och sen nått mer jag glömt. Fan, inte hunnit äta och lär inte hinna det föräns långt efter peking express har blivit sett. Blir grinig bara jag tänker på det. Har iallafall fått i mig 2st nybakade kanelbullar från Ica idag, det blev min frukost. Sen somnade jag på eftermiddagen och vaknade nu, inte bra time:at alls. Grrrr, morrr…. Bara att sätta igång i guess!

5 thoughts on “Tog en “minipaus”

  1. åååh vet du, jag fick inte äta nån kanelbulle idag.. pga dieten du vet.. =( men men imorrn, IMORRN slutar dieten å då, då ska vi svulla här.. pizza, chips, snickersglass… allt!! haha.. =) ha det bra vännen.. kraaam ps. kommer nog snart å hälsar på dig i gbg, är så trött på örebro, behöver en vacation… med lite paaaarty hehe.. =)

  2. Ja jag vet inte vad det är för fel men mina dagar när jag är ledig ser ut ungefär sådär också. Dagarna och timmarna bara flyger iväg just nu känns de som :D

  3. Hej! Vad kul o höra från dig, länge sen ju :)

    ja dom verkar superbra faktiskt & dom är dryga så dom är nog egentligen värt pengarna, men bara för de betyder de ju inte att man HAR pengar på stört för att köpa.. Men som sagt, jag råka beställa en foundation iaf =P

    Vad skönt, ja det är klart det är ovant. Stackars lite :)

  4. ah, vet hur det är, ibland orkar man bara inte. låter som att du har fullt upp! hoppas du kan slappna av lite i helgen i alla fall :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *