.:Träningsvärk och stort paket:.

Kan jag ens tala om vilken sorts outhärdlig träningsvärk jag har idag? Den är inte nådig kan jag säga! Jaja, imon bär det ut på joggintur igen, den bästa medecinen mot träningsvärk är ju trottsa allt att träna lite till, inte sant?

Idag fick jag också ett AVI hem. Ett stort tungt paket väntade på posten, 6kg närmare bestämt… vad kunde detta nu vara? :) Jo då, ett paket jag väntat på i nästan 4veckor och som jag längtat enormt efter! (En av mina födelsadagspressenter av mamma, dock 2 veckor försenad)

Vad kan detta vara?

Från SaltLakeCity…

MY CUTTLEBUG HAS ARRIVED!!!

11 thoughts on “.:Träningsvärk och stort paket:.

  1. hehe.. jag undrar också vad det är för nått..? =) lycka till med träningsvärken.. =) jag tycker att du är duktig.. ha’t bra. kram

  2. ok då förstår jag.. =) tycker också om scrapbooks.. de e kul.. näh asså jag är inte den som är den när det gäller alkohol, jag älskar att dricka ett glas vitt å bli lite slirig men har haft semester i 3 veckor och det har blivit lite mkt.. =) så en helg fritt får det bli.. svårt nog.. =) hehe.. god natt.. hörs. kram

  3. Njaa, jag undrar inte om jag nästan skippar det där helt och hållet. Det kan få vara snö lite längre upp i norr. Då kan man ta sig dit när man känner för det :) Men hellre vinter än höst. Usch, hösten går fet bort för mig. Hehe.

  4. Isch inge skoj med träningsverk inte men då vet man ju att man lever och att det gjort nytta *hehe*

    Åhhhhh mottligt avis jag blir då…. Vill me ha en sådan eller en revolution jööö.. *hehe*

    Kram på dej gumman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *