Uppe med tuppen.

Ja vad gör jag uppe vid 07.30 idag egentligen? Jonas är på intervjue på casino cosmopo idag, så that why. Tänket gå upp och kolla om jag kunde göra nått för att hjälpa men det fanns inte så mycket. Nu är jag iallafall pigg, dock inte av en bra anledning. Fick ett sms inatt som jag såg nu på morgonen som gjorde mig ledsen, lite svårt att somna om då. Om du läser detta vännen, så ska du veta att jag tänker på dig!

Nu ska jag se om jag inte lyckas få i mig nått att äta, sen ut med doggsen, och sen blir det lite Kyle XY som jag började kolla på igårkväll.

3 thoughts on “Uppe med tuppen.

  1. Håller med Catti! :yes: man känner sig så nyttig när man stiger upp tidigt. Sen att dagen känns längre är ju bara en bonus.
    Jag tycker det där med egen domän låter spännande. Jag vet dock inte riktigt om jag är fullt mogen för det änn, haha.. Jag har ingen aning om hur det funkar med design eller någonting. Så jag får spinna vidare lite på saken tills jag har allt klart för mig och tills jag kommit på ett bra namn :-P
    Tråkigt föresten att kommentargrejen inte funkar än :sad: *suck’.. Jag har kontaktat blogg.se 2 gånger angående det och enligt dom så ska det funka nu men tydligen så gör det tyvärr inte det. Så jag vet inte vad mer man kan göra :blank:
    Hoppas iaf att du får en riktigt bra dag Daniela :yes:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *