>Väntan

Igår var J på sin andra intervjue hos Lindex. Dom hade sin lokal inne på Centralstationen så jag passade på att följa med. Finns det nått jag gillar på Centralen så är det Espresso house egna Vanilj och Hasselnöts Latté. Den är som en dröm, söt och helt lovely.

Efter Intervjun gick vi in till Nordstan och inhandla skålar och ett anteckningsblock till mig och sen vidare hem. Ingen innehållsfull dag precis, men precis sådär lugn och skön som vi ville ha den. Sen så har jag inte fått mina pengar, skulle fått dem den 28:e förra månaden men nä då, icke sa nicke. Så nu lever vi snålare än vanligt. Nu blir det lite poker och sen en väldigt sen frulle tillsammans med “Hell’s Kitchen UK” See ya’ll later!

Vanilj/Hasselnöts Latté = The real deal!

13 thoughts on “>Väntan

 1. Låter ju som en knepig kombination, men ser gott ut :-)
  Sött med ett litet hjärta i skummen ;-) Är det meningen eller blev det bara så? :-)

  Kram!

  ps: trist att behöva leva snålt, hoppas det löser sig med pengar för dig snart :ds

 2. Ja visst. Thank god for PS säger jag hahah :D Men dessvärre är jag inte så bra på det. Men om du är det, kan inte du berätta för mig (om du ver såklart) hur man gör bakgrunden suddig, oskärpad lixom medan man själv tex på bilden är sm vnaligt?? förståru?

 3. Precis så är jag med! Man måste ju vara säker på att man kommer gilla det ^^
  mm, vad gott det såg ut =)
  Kram

 4. tack så mycket, jag blev jätteglad faktiskt det är första gången han tävlat i bästa hane!
  Vad mumsigt det lät med vanilj och hasselnötslatte!!

 5. det låter jättegott men jag är ingen kaffedrickare direkt :D testade en latte på donken men de va ingen höjdare faktiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *