Varken haft ork lust eller nått annat…

Har haft migrän större delen av tiden och inte ansett att det är nått kul att skriva om så därför har jag låtit bli att skriva över huvud taget.

Det blev inget Marstrand i Lördags, hittade ingen hundvakt så det fick bli att stanna hemma och mysa framför teven med min älskling, men det klagar man inte på. Sen har jag varit på Arbetsforum igen, letat jobb och mest bara försökt att få bort illamående känslan och migränen resten av tiden. Imon kommer pengarna också, och tack och lov för det! Har nog aldrig left så knapert som vi gör nu. Imon är middagen redan planerad, pizza! Och på Fredag blir det Mongolisk mat på Bamboo (där man plockar på sig en massa rått kött och grönsaker sen så wookar dom det framför näsan på en) Vi firar ju ett halvår på fredag så då får det ju firas med restaurang iallafall.

Sen på Lördag skall jag och Jonas till Sci-Fi mässan, och vem skall vi träffa på där? Jo Robert Knepper A.k.A T-Bag från Prison break! Kommer bli en super dag det också! Nu väntar ett Top Model 8 avsnitt och sen skall jag göra nått att äta.

One thought on “Varken haft ork lust eller nått annat…

  1. Tråkigt och jobbigt med migrän, hoppas att det släpper ordentligt nu så ni kan njuta av restaurangbesök och allt.

    KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *