Vart f*n är åskvädret då?!

Som vanligt när jag går upp på morgonen är det först ut med hundarna, och sen brygga kaffe för att dricka framför läsning på aftonbladet. I morse läste jag att det skulle bli ett rent ut sagt galet åskoväder med eventualla tromber i hela västra götaland/bohuslän. Gick in på Ewp‘s sida och då visade den att ovädret redan var i trollhättan och håller på att stiga sig uppåt över Sverige. Men kom ovädret, nä?! Besviken, absolut. Älskar riktiga åskoväder men så blidde det inte dag.

Igår gick kvällen i tevens tecken. Glodde på burken tillsammans med en stor skål popcorn, vin och en burk Hägendaz choklad glass. Tror jag skall göra om det ikväll igen. Fast utan vinet då. Och så blir det lite WoW. Lovat killen :)

7 thoughts on “Vart f*n är åskvädret då?!

  1. Ja, att den är heeet? I love it. Tyvärr kostar den typ 2000 kr men vafan, den är värd pengarna ;)

  2. Jag är glad att vi slapp åskovädret! Det är det värsta jag vet!! Fast å andra sidan skulle det behövas – är ju så kvavt och klibbigt ute..

    Åh! Sugen jag blev på popcorn nu då!!

  3. Jag missade också åskovädret! Fick frågor från alla möjliga håll som inte bor här om jag hört nåt, men hade liksom inget svar….det kom aldrig då alltså;) haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *