Vill vill vill!

Sitter just nu och småkikar på The OC på teven medans Oliver fortfarande ligger och snosar i sin säng så gott, lika bra att låta honom vara för om bara lite under två veckor är det dags för honom att återgå till skolan och de vardagliga rutinerna. Han är sin mammas son helt klart, älskar att ta sovmorgon. Alltså, är det bara jag som vuxit upp i Sverige med drömmen om att flytta till usa, speciellt Calinornia med en pool och poolhus i trädgården? Ser ju bara så himla underbart ut. Dock kan man ju kanske lättare få tag på ett hus i Sverige med pool och i sådana fall köpa ett attefallshus och göra till sitt egna lilla pool-house kanske. Mjaja, drömma kan man ju i alla fall få göra tycker jag, annars vore väl livet inte lika kul inte. Bara kolla detta huset nedan, är de inte helt fantastiskt? Pris $75 miljoner. haha ja, som sagt var, drömma kan man ju.

Men vem vet, kanske köper mig ett scratch card idag och vinner stort, eller inte. Oavsett är jag precis lika nöjd, bor väldigt fint redan som det är så jag klagar då inte. I framtiden kan det ju dock hända att vi flyttar över till Sverige igen, särskilt nu med brexit och allt som händer här. Och blir det så då så kanske en dröm om ett litet hus med tillhörande attefallshus…pool house… finns med i planerna. Oavsett allt med brexit så är vi allt lite sugna på att åka tillbaka till Sverige måste jag erkänna. Oliver mest verkar det vara som pratar om hur mycket han minns från tiden där och hur mycket han saknar vissa saker, så som sjöarna, glassbåtar och såklart sin mormor och morfar. Så enbart av den anledningen får det mig att längta hem lite extra nu också. Only time can tell vad som kommer att ske i framtiden.


Denna gröndskande trädgår med pool och tillhörande pool hus hade väldigt gärna fått ligga i min framtid. Det är ett som är säkert i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *