Wakey Pejky!

Japp nu är jag uppe. och mår piss. Fan. Trodde jag vänt dygnet någorlunda sen i förrgår, gick till och med och la mig vid 23.00 igår men nä nä, icke sa nicke, idag är det samma gamla vanliga tid man vaknar vid. Kan dock vara så att jag verkligen börjar bli sjuk och kroppen riktigt tvingar sig själv att sova länge? jaja hur som helst är jag uppe nu, har hunnit ta en kopp kaffe och nu blir det en till. Hundarna och J sover fortfarande, trötta jäklar alltså. Vad händer hos er idag denna Fredag då?

Jo förresten, blir nog inget bloggmingel för mig nästa vecka. Är så att i slutet på månaden är det mässa = köpa en MASSA roliga saker. Och så kommer även en kompis ner nästa vecka så då lägger jag hellre pengarna på det än på tågbiljetter som kostar 300:-st. Ja menar 600:- för bara tåg. Nä tack. Finns roligare saker att göra för de pengarna då. :/ Även fast jag skulle vilja göra alla sakerna. Men man får inte allt man vill här i livet.

Ännu mer krokusar.

10 thoughts on “Wakey Pejky!

 1. nej just INTE så nära.
  Men min dag har varit bra! Lite krångel med internet men det löste sej ju. Ska ju sluta tre för att åka med tåget till Norrköping. Då har jag min egen dator!! :laugh:

 2. Du får ju gärna skriva om något i kommentarerna… Inte bara massa “spam”! :cool:
  Roligt om de som är med i tävlingen läser bloggen också! hihi!

 3. Scrapmässan ser jag också fram emot – antar det är den du syftar på :)

  Förstår att du hellre la ut pengarna på det andra ju.

 4. swebuss?
  supersnygg bild! ska ta mig ut en sväng nu och hoppas på att frisk luft sätter fart på hjärncellerna lite…

 5. Jo det är underbart, ligger överst på aktiva listan idag så bättre kan det inte bli första gången jag e med på den=)

 6. Underbara krokusar!! Hade varit skönt med lite värme ute också. Jobbigt att du mår sådär.. Hoppas det rättar till sig i helgen.
  Du har inte sett fasanen som härjar i området? Han/hon stod i vår trädgård i förrgår.. Nicko ropade att jag skulle kolla nåt och jag tänkte “jaja det är väl den där duvan som brukar kuttra här..” Men ack nej! Shit vilken stor pippi!!! Hann inte få fram kameran förrän han flög iväg tyvärr. Ha en så bra helg du kan!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *