You can never have too much…

Idag drog vi fram mya kartongen med all Play Doh som köptes i veckan. Köper alltid samma paket från Toys R’ Us, det med 20 st färger i de normal-stora burkarna. Skall man leka med Play Doh skall man ha valmöjligheter annars blir det ju inget skoj.

Annars har vi mest haft en lugn dag inne idag då huvudvärken som sagt varit här det senaste. Beror nog på både pollen och “that time of the month” vid närmare eftertanke, trökigt trökigt.

Imorgon är det i alla fall Lördag så då vet jag en liten pojk som blir glad. Har börjat med Lördagsgodis för honom för några veckor sedan så nu vet han precis vad Lördagarna innebär och hjälper till att räkna ner dagarna med mig. Lurig är han i alla fall då han har försökt övertyga mig hela dagen att “det är ju Lördag idag mummy” Men njaäää, så lätt går jag inte på den inte hehe.

Nu blir det äntligen läggdags i alla fall. Både svintrött och proppmätt just nu. Blev en lite för stor gottis skål ikväll bestående av cheese biscuits från England, cheddar ost och en stor klunga med riktigt hårda och krispiga vindruvor. Så gott men sååå mättande.

Mjaja, natti natt på er goingar!

IMG_7655-0.JPG

IMG_7656.JPG

IMG_7657.JPG

IMG_7658.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *